BULAN AHŞAP

Yılların Vermiş Olduğu Tecrubeyi Paylaşıyoruz

Takvim
Saat

Anasayfa


     VERANDA EV & BİNA UYGULAMALARI

   
Ürün Kodu : Veranda-2012/ET
Üretici : Bulan Ahşap
Ürün Özellikleri
Emprenye edilerek kurtlanma, böceklenme ve mavi-yeşil küflenmeye karşı dayanıklı hale getirilmiş, üzerine, zorlu hava koşullarına dayanıklıdır
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Bulan Ahşap Veranda 

 Bizleri ağırladığı her yerde keyifli zamanlara tanıklık eden ahşap verandalarımız, teknik olarak en ince detaylarına kadar titizlikle üzerinde durularak gereken rahatlığı mutlaka sizlere hissettirecek şekilde yapılmaktadır.

 

Sizlere her zaman en iyiyi sunmayı hedefleyen bizler, bu bilinç doğrultusunda sunduğumuz tüm güzelliklerin çevremize olan yansımasıyla, geleceğe yönelik daha özel bir anlam katmaktadır.

Ahşap verandalar, havuz kenarları ve iskeleler gibi açık hava mekanlardaki ıslak zeminler için birçok avantajı beraberinde getiren kaplama malzemesi oldu.

 

Kızgın güneş altında ısınan birçok zemin kaplama malzemesinin aksine Bulan Ahşap verandaları, en sıcak havalarda dahi ayak yakmıyor. Kumsallardaki, bahçelerdeki yürüyüş yolları, üstü korumasız, açık verandalar, havuz kenarları, iskeleler, günün tüm saatlerinde üzerinde çıplak ayakla yürünmesine olanak veriyor.

 

Dış mekânlarda, tasarımda ve uygulamada sınırsız imkân tanıyan ahşap verandalarını Bulan Ahşam tasarlıyor.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Renk
Malzeme Bilgisi
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Üyelik Girişi
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam39
Toplam Ziyaret66975
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Site Haritası
Hava Durumu